طرز تهیه سوفله گوشت و سیب زمینی
مواد لازم برای۴ نفر
رب ۲ قاشق غذا خوری
سیر ۱ حبه
پنیر پیتزا ۱۷۰ گرم
قارچ ۳ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
سیب زمینی بزرگ ۴ عدد
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود.
۲- پیاز را خلالی خرد کرده و کمی تفت داده و با زردچوبه کمی تفت دهید.
۳- سپس سیر را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده سرخ کنید.
۴- رب را اضافه کنید و بعد هم قارچ را حلقه ای خرد کرده و با گوشتها کمی تفت دهید و کمی بگذارید تا مواد پخته شود و به خورد هم بروند، البته لازم نیست قارچ پخته شود و تقریبا 10 دقیقه برای پخت قارچ کافی هست.
۵- یک ظرف مناسب برای گذاشتن در فر را انتخاب کنید.
۶- سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و نه خیلی باریک باشد و نه خیلی ضخیم و بعد مقداری از مواد بالا را روی آن بریزید و بعد مقداری پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا آخر
۷- فر را روشن کرده و ظرفتان را در طبقه وسط با درجه حرارت 180 به مدت 10 دقیقه بگذارید تا روی پنیرهایتان طلایی شود.
منبع :سرآشپز پاپیون
درباره این سایت