طرز تهیه سوفله گوشت و سیب زمینی

مواد لازم برای۴ نفر

رب ۲ قاشق غذا خوری

سیر ۱ حبه

پنیر پیتزا ۱۷۰ گرم

قارچ ۳ عدد

پیاز بزرگ ۱ عدد

سیب زمینی بزرگ ۴ عدد

گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم


طرز تهیه

۱- سیب زمینی را با مقداری آب بگذارید تا آبپز شود. 

۲- پیاز را خلالی خرد کرده و کمی تفت داده و با زردچوبه کمی تفت دهید. 

۳- سپس سیر را رنده کرده و با گوشت چرخ کرده سرخ کنید. 

۴- رب را اضافه کنید و بعد هم قارچ را حلقه ای خرد کرده و با گوشتها کمی تفت دهید و کمی بگذارید تا مواد پخته شود و به خورد هم بروند، البته لازم نیست قارچ پخته شود و تقریبا 10 دقیقه برای پخت قارچ کافی هست. 

۵- یک ظرف مناسب برای گذاشتن در فر را انتخاب کنید. 

۶- سیب زمینی ها را پوست بگیرید و حلقه حلقه کنید و نه خیلی باریک باشد و نه خیلی ضخیم و بعد مقداری از مواد بالا را روی آن بریزید و بعد مقداری پنیر پیتزا و به همین ترتیب تا آخر

۷- فر را روشن کرده و ظرفتان را در طبقه وسط با درجه حرارت 180 به مدت 10 دقیقه بگذارید تا روی پنیرهایتان طلایی شود.


منبع :‌سرآشپز پاپیون


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها